Kalkan Kızıltaş Mevkiinde, 5 Yatak Odalı, 10 Kişi konaklama kapasitesine sahip Villa Royal Merchant, Deniz Manzaralı ve Lüks Villalar kategorisinde kalkanın en güzel deniz manzaralılarından birisine sahiptir. İçerisinde Bilardo masası, spor salonu ve ufak bir mini bara sahip olan villamızda arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli zamanlar geçirmeniz için herşey en ince detayına kadar düşünülmüştür.
Not : Villa girişinde, seçtiğiniz villanızın sayfasında fiyatlar ve kurallar bölümünde belirtilen tutarda nakit hasar depozitosu alınmaktadır. Villada hasar, zayi, kırık vb. gibi durumlar oluşmaması durumunda bu bedel çıkış gününde size iade edilmektedir.
Genel Notlar : Doğa içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vb. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarda, merkezde yer alan villalara nazaran böcek, sinek, kelebek, haşereler vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villaların bilgilerinde yazılmaktadır.
Coğrafi yapısı bakımından dağlık bir alana sahip olan bölgemizdeki (Kalkan ve çevre beldeleri) villalarımız yamaç üzerine kurulu olabilmektedir. Bu tür villalarımıza gidişte yokuş ve stabilize yollar olabilmektedir. Seçtiğiniz villanın yol durumu ile ilgili bilgiyi, Villa Danışmanlarımıza sorabilirsiniz. Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Tüm villalarımızda yazmaktadır.