VİLLA PAİX
Villa Paix, Kalkan İslamlar bölgesinde konumlanmıştır. 2 yatak odalı 4 kişilik kapasiteye sahip olan bu villamız 2022 yılında inşa edilen Balayı çiftleri ve 2 aile konaklayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Muhafazakar kategorisinde bulunan bu villamız doğa manzarasına hakimdir. Renkli ve Keyifli bir iç dizayna sahip olan villamızda muhafazakar aileler ve balayı çiftlerin konforu için her şey en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiştir.
YATAK ODASI DETAYLARI
1. Yatak Odası; 1 adet çift kişilik yatak, klima, jakuzi, makyaj masası, elbise dolabı, komodin, banyo - tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak Odası; 2 adet tek kişilik yatak, klima, makyaj masası, elbise dolabı, komodin, tuvalet - banyo bulunmaktadır.
SALON DETAYLARI
Salonda ; oturma grubu, TV, klima, sehpa, klima, ses sistemi, WİFİ, bulunmaktadır.
MUTFAK DETAYLARI
Tam donanımlı ankastre mutfakta elektrikli fırın, ocak, buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinesi, davlumbaz, mikrodalga, kahve makinası, tost makinası, ekmek kızartma makinası, mutfak robotu, kettle bulunur. Mutfakta yemek yapılabilmesi için gerekli her türlü araç gereç mevcuttur. Yemek masası 4 kişiliktir.
HAVUZ VE HAVUZ TERASI DETAYLARI
Özel havuz, havuz terası, şezlong, yemek masası, salıncak, barbekü, güneş şemsiyesi bulunmaktadır.
Havuz Ölçüleri; 4mt, 8 mt, 1,45 cm
EKSTRA BİLGİLER
Havuz ve bahçe bakımları günde bir kez görevli tarafından düzenli olarak sabah erken saatlerde sizlere rahatsızlık vermeden yapılmaktadır.
Elektrik, su, gaz ücretleri fiyata dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmemektedir. Villamız sizlere temiz ve dezenfekte edilmiş bir vaziyette teslim edilmektedir.
Ekstra temizlik , kiralık araç, sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.
Ütü, ütü masası, saç kurutma makinesi, elektrikli süpürge mevcuttur. Villa içerisinde Wİ-Fİ kablosuz internet bulunmaktadır.
Giriş Saati: 16.00
Çıkış Saati: 10.00
Not : Villa girişinde, seçtiğiniz villanızın sayfasında fiyatlar ve kurallar bölümünde belirtilen tutarda nakit hasar depozitosu alınmaktadır. Villada hasar, zayi, kırık vb. gibi durumlar oluşmaması durumunda bu bedel çıkış gününde size iade edilmektedir.
Genel Notlar : Doğa içerisinde yer alan villalarımızın tamamı böcek, sinek, kelebek, haşereler vb. için düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Doğa içerisinde konuma sahip olan villalarda, merkezde yer alan villalara nazaran böcek, sinek, kelebek, haşereler vb. çıkma ihtimali daha yüksektir. Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villaların bilgilerinde yazılmaktadır.
Coğrafi yapısı bakımından dağlık bir alana sahip olan bölgemizdeki (Kalkan ve çevre beldeleri) villalarımız yamaç üzerine kurulu olabilmektedir. Bu tür villalarımıza gidişte yokuş ve stabilize yollar olabilmektedir. Seçtiğiniz villanın yol durumu ile ilgili bilgiyi, Villa Danışmanlarımıza sorabilirsiniz. Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Tüm villalarımızda yazmaktadır.