3 Adımda Güvenilir Villa Kiralama
3 Adımda Güvenilir Villa Kiralama

 

Bu yazımızda sizlere, güvenilir villa kiralama sitesini nasıl anlarım? , villa kiralama sitelerine nasıl güvenebilirim? , en güvenilir villa kiralama sitesi hangisi? , güvenli bir şekilde nasıl villa kiralarım? , villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? gibi sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağız.

 

Günümüzde Villa Tatili oldukça popüler bir hale geldi. Dış çevreden ve diğer insanlardan izole, havuzu dışarıdan görünmeyen villalarda aileleri ve sevdikleri ile birlikte tatil geçirmek isteyen insanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Hal böyle olunca villa acentelerinin sayısı da her geçen gün artıyor. Villa acentelerinin çoğalmasıyla villa tatili yapmak isteyenlerin hangi acenteyi seçeceğine karar vermesi oldukça zorlaştı. Google üzerinde yapılabilecek basit bir “villa kiralama” araması ile onlarca siteye ulaşabilirsiniz. Peki bu sitelerin hangileri güvenilir?

Gelin, birkaç maddede bunu nasıl anlayabileceğinize bakalım.

 

TÜRSAB Belgeli Villa Kiralama Siteleri

Güvenilir bir turizm firmasının olmazsa olmaz en önemli belgesi, TÜRSAB belgesidir. Kiralama yapmak istediğiniz villa kiralama sitesinin TÜRSAB belgesi sahibi olduğundan emin olun.

 

TÜRSAB belgeli acente web sitelerinde aşağıdaki gibi Dijital Sertifika bulunur.

Bu sertifikanın üzerine tıkladığınızda TÜRSAB web sitesinde bulunan Acente Sertifika ekranına ulaşırsınız.

Burada bulunan Acente ismi ile web sitesinin uyumlu olduğuna muhakkak dikkat etmelisiniz. Maalesef dolandırıcılar bu sertifikayı kopyalayarak faaliyet gösterebiliyorlar.

 

 

Gelir İdaresi Başkanlığı Üzerinden Sorgulama

Biz Villa Patara olarak Vergi Levhamızın bir kopyasını ve tüm şirket bilgilerimizi web sitemizin hakkımızda bölümünde açık bir şekilde paylaşıyoruz. 

 

 

Güvenilir acentelerin tamamı bu derece şeffaf olacaktır. Seçtiğiniz acentenin vergi numarasını Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinden sorgulamak güveninizi biraz daha arttıracaktır. Aşağıdaki yazıya tıklayarak sorgulama yapabilirsiniz.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Sorgulama yaptığınızda Acentenin faal olup olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Acente Sorgulama

Diğer bir doğrulama sistemi, seçtiğiniz acenteyi Turizm Bakanlığı’nın internet sitesinden sorgulamaktır. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

ACENTE ÜNVANI alanına firma ismini yazdığınızda gerekli bilgilere ulaşacaksınız.

Bu bilgilere ulaşabildiğiniz firmalar daha güvenilirdir. Villa Tatilinizin sorunsuz geçmesi için mümkün olduğunca TÜRSAB belgeli, işine önem veren acentelerle çalışmaya özel göstermelisiniz.

Keyifli tatiller dileriz.

 

 

Hemen Ara!
WhatsApp Destek! icon
icon Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON TALEBİ GÖNDER
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Kısa Süreli Konaklama Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikaları ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.